Idag är som igår

Skrivet av Josefin på torsdagen kl 14:28.

Oskar skrev ju det mest väsentliga om läkarbesöket på BVC precis – att allt var bra. Tänkte komplettera med lite siffror. Lille G väger nu 4700 g och är 58 centimeter lång. Huvudet mäter nu 39 centimeter runtom. That’s it!

Det är några dagar sen jag skrev sist och det har inte hänt så jättemycket. Dagarna liknar varandra väldigt mycket. Det mesta funkar bra. Jag tycker mig märka att Gusten i allmänhet är trevligare på första halvan av dagen för att sedan bli lite kinkigare på kvällen när han börjar bli trött. Det är fortfarande lite skumt att Gusten ofta vaknar precis när vi ska äta. Kvittar i princip när, var, hur. Men som jag läst i 9 1/2 månad av Annika Lantz så kan det vara mycket värre.

Just nu sover han i alla fall och jag funderar på om jag ska plocka disk eller gå en promenad. Men det lutar åt det första för jag tycker jag hör små diskreta ljud från mjukliften vilket tyder på att någon är på väg att vakna och då är det bäst att vara hemma.

Här posar Gusten med Nalle Furtado (som Oskar så fyndigt döpt den till :)). Bilden är tagen för någon dag sedan då Gusten och hans mamma gjorde något så ovanligt som att chilla i soffan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , , ,

Kommentarer

2 kommentarer till “Idag är som igår”

 1. maggan skrev den 4 september 2008, kl 16:19:
  avatar

  nalle furtado, haha! ett namn i min smak.

 2. Cia skrev den 5 september 2008, kl 22:56:
  avatar

  Hihi håller med sitter här o fnissar för mig själv o vill också köpa en nalle =)

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...