Visby Världsarvste

Skrivet av Oskar på fredagen kl 13:21.

I år är det 13 år sedan Visby skrevs in på UNESCO:s världsarvslista. Det firas den 4 oktober under Visbydagen med Kultur i natten, ett stort evenemang som anordnas som ett slags hyllning till den moderna världsarvsstaden Visby.

Med anledning av detta så har Kränku Te & Kaffe tagit fram en ny tesort som ska säljas till förmån för Visbydagen. Blandningen ska heta Visby Världsarvste och jag har fått äran att sammanställa logotypen. Hanna på Kränku har skrivit texten och huset i mitten är Visbys världsarvslogga så jag kan inte ta åt mig så hemskt mycket av äran egentligen. Men någon ska ju sätta samman allt också.

Idag var det presskonferens i Visby och mina föräldrar presenterade det nya teet. Läs om det här och här. Ska bli väldigt spännande och se hur teet kommer tas emot när det börjar säljas den 4:e oktober, och även hur mycket pengar det kan dra in till Visbydagen.

Etiketten till tepåsarna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , ,

Kommentarer

4 kommentarer till “Visby Världsarvste”

  1. Anneli skrev den 19 september 2008, kl 17:15:
    avatar

    Bra jobbat! På presskonferensen blev det i alla fall väl mottaget. får se om det blir några rader i lokaltidningen i morgon.

  2. Cia skrev den 19 september 2008, kl 20:12:
    avatar

    Jäklar, 4e oktober, då hinner ju inte mina föräldrar köpa med sig upp till mig! Närmaste återförsäljare från Mora sett, vart kan det vara? Supersnygg och klassisk logga!

  3. Sylve Dahlbom skrev den 20 september 2008, kl 11:15:
    avatar

    De blev jättebra.Ga o GT oxå om Visbydagen,Farmor har beställt biljett till Gusten kul Kram Farfar

  4. Ia skrev den 26 september 2008, kl 12:00:
    avatar

    Tänk så många gånger jag gått på Kränku och sniffat på teer…och allt annat spännande!

    Kul att hitta hit och göra en vandring tillbaka i tankar och tid! När jag väl kommer ”hem” till öi igen så ska jag handla mig en påse Världsarvste ;)

    Ha en skön vistelse på rosorona och ruinernas ö!!

Skriv en kommentar



(Inget måste, men kul)

  • KONTAKTA OSS?

    Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
  • BAMBUSER

  • SENASTE MOBILBILDERNA

    www.flickr.com
    Klicka här för att se fler!

    Äldre bilder

    RSS


  • HEMMA HOS:

  • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

    • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
      Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
    • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
      Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
    • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
      Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
    • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
      Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
    • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
      Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...