Fåröutflykt

Skrivet av Josefin & Oskar på fredagen kl 22:05.
{ Kommentera

Gårdagens stora grej var en utflykt till Fårö. Vi ville komma dit så tidigt som möjligt men med Gusten tar allt lite längre tid än vad man tänkt sig och det dröjde till halv två innan vi var på väg. Det var lite småslumrande i bilen fram till Fåröfärjan då G började bli hungrig. Så Gustens första Fåröutsikt var över Fårö kyrka – från parkeringen. Sen bar det av hem till Tilde & David som också råkade vara på gotland nu samtidigt som oss och som var hela anledningen till att vi faktiskt åkte till Fårö.

När vi körde upp på uppfarten möttes vi har av två hundar. Lite lätt skräckslagen satt jag kvar i bilen med Oskar gick ut och hälsade på doggysarna samt Tilde som kommit ut ur husen. Sen vågade jag mig ur med Gusten. Sen gick vi in och Tilde hade bakat kladdkaka och Oskar fick äntligen sitt efterlängtade kaffe (som han pratat om i bilen hela resan till Fårö) och dessutom fanns det mjuk pepparkaka och glass! Och efter fikat skulle vi kika på omgivningarna..

Gusten kinkade lite innan han kom till rätta i pappas famn och selen. Sen sov han djupt och gott. Den som var mest orolig var nog jag (Josefin) som är allmänt rädd för djur. Tilde försäkrade mig om att Boris (stor hund) och Summer (liten hund) var snälla. Och dessutom hade jag ju faktiskt träffat Boris tidigare, när han var valp år 2002 och det gjorde mig lite mindre rädd. Boris & Summer var ju faktiskt hur söta som helst och till och med jag vågade klappa dem lite. Inte mycket, men lite. Kanske berodde denna plötsliga hund-orädsla på att det faktiskt var något lite större och lite läskigare bara runt hörnet! Hästar! Tilde och David passade dessa fyra jättehästar (Fearless, Orlandia, High Meadows och Oliver – heter de om vi nu kommer ihåg rätt) fast alla var inte jättehästar, Orlandia är inte fullväxt och Oliver är en ponny. Såså. Oskar verkade inte märkbart rädd och Gusten snarkade på så det var mest jag som var rädd. Hela gården var jättefin och omgivningarna var riktigt vackra. Glömde vanliga kameran inne i huset så vi tog mest mobilbilder. Men många mobilbilder blev det. Titta och njut – som vi gjorde ;)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , , , , , ,

Kommentarer

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...