Vecka 12 i bilder

Skrivet av Josefin & Oskar på söndagen kl 22:39.

Det har varit lite lugnt på bloggen denna veckan. Vi har haft fullt upp med Oskars föräldrar sen i onsdags och datortid har inte varit prioriterat! Men mycket skoj har det blivit! Gusten hasar sig nu fram med en väldig fart på golvet, på jakt efter bordsben, LP-spelare samt diverse sladdar.

Tänkte inte skriva så mycket om vad vi gjort utan istället tänkte vi visa lite bilder från veckan!

Fina tulpaner

De fina tulpanerna vi fick på quizzet i onsdags eftersom vi var fyra generationer där och att vi hade kommit hela vägen från Lund med lille G. Vi blev för övrigt etta i Skåne på quizzen och elva i hela Sverige. Inte så dåligt med tanke på hur usla vi kände oss efteråt. Men alla måste ha haft det lika svårt då antagligen.


Gusten och hans pappa Gusten i Höör

På torsdagen åkte vi till Höör och för att beställa lite varor till Kränku. Det var ett lyckat besök och medan Gustens farmor och farfar sammanställde ordern lekte vi andra tre lite i bilden.


Gusten badar

I fredags tog vi med Oskars föräldrar på babysimmet och Gusten var jätteduktig och dök massor av gånger och passade också på att stila lite i badringen. Alla bebisar var där och det var fullt liv i bassängen.


Gusten på IKEA

Efter badet åkte vi direkt till IKEA. Det blev Gustens första gång på IKEA Malmö och han invigde allt genom att åka kundvagn. Grejerna vi stoppade i vagnen blev dock snart alldeles för intressanta så för att undvika att Gusten vred huvudet av sig i försök att titta vad som låg bakom honom fick han åka i sin egen vagn igen.


Den nya kepsen

På lördagen gick vi på stan och vi kunde i låta bli att kika förbi Polarn igen. En av bebisarna på babysimmet hade jättefin rosa keps och den mamman menade att man nog skulle skynda sig att inhandla sommarens huvudbonader innan alla tänker likadant och allt tar slut. Så vi införskaffade en charmig grön kreation till Gusten (som dock fortfarande är lite för stor men som kommer att sitta perfekt till sommaren!). Vi tittade också efter en sån klassisk vit solhatt, men de hade inte kommit in för säsongen ännu, så man kan nog ta det lugnt ett par veckor till.


Gusten i den nedsänkta sängen

Idag har vi tvättat upp nya kläder och lakan och tagit det ganska lugnt. Vi bytte Gustens sängkläder och passade samtidigt på att sänka ned botten i spjälsängen, precis som Åke gjorde häromdagen. Nu kan vi sova lite tryggare med vetskapen om att Grodan inte klättrar över i första taget.


Nya lakan

Vi bäddade också i våra nya sängkläder (äntligen satin!) från IKEA. Det var verkligen på tiden med lite nytt samt att vi äntligen skaffade ett dra-på-lakan eftersom vi båda två är världsmästare på att snurra loss lakanet på natten.

Det var de senaste dagarna i bilder och text. Nu ska sängkläderna invigas!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , , , , ,

Kommentarer

1 kommentar till “Vecka 12 i bilder”

 1. Hanna skrev den 24 mars 2009, kl 0:27:
  avatar

  Oh, de där sängkläderna såg jag på IKEA idag. Jag var framme och ryckte i dem; de verkar hur sköna som helst!! Och så var de helt underbara i färgen! Men, vi har redan alldeles för många sängkläder.. Tråkiga svart/vita som var så jäkla poppis för ett par år sedan. Nu vill jag ha färg!! :-/

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...