Soväta och bada i pool!

Skrivet av Josefin på torsdagen kl 15:09.
{ Kommentera

Dagen har redan innan den ens kommit halvvägs (detta beror nog på hur man räknar… men ändå) har det hunnits med mycket! I natt fick vi ännu en heeel natts sömn! Halleluja! Från 21-tiden till halv åtta. Underbart!

Efter det har Gusten passat på att soväta – alltså somna medan man äter! Det är något vi väntat på, eftersom vi trodde bebisar/barn gjorde det hela tiden. Dock sov han inte särskilt länge.. och jag tog upp honom och sen tog det typ sju sekunder i selen innan han sov igen. Hihi.

DSCN0068 by you.

Redan i förmiddags blåste jag upp Gustens minipool. Sen har den fått stå och värma upp sig i solen. Och nu när han vaknade efter middagsluren blev det dags för badet! Han var lite skeptisk till en början och det blåste lite för mycket kanske… men riktigt arg blev han aldrig utan verkade faktiskt gilla det helt okej mycket!

Testa på vattnet by you.

Känner på vattnet

Blöt by you.

Ligger på alla fyra

Vindpust by you.

Det kom en vindpust och då ser det ut såhär!

Bada by you.

Till slut blev man nöjd!

Se massa fler av våra badbilder på Flickr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , , , , , , ,

Kommentarer

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...