Några Gustenfilmer

Skrivet av Oskar på onsdagen kl 21:11.
{ Kommentera

Vi har precis fått reda på att systemkameran är lagad och att det gick på garanti. :) Och jag ska till Gotland och jobba nu i helgen (utan J & G) och ska hämta tillbaka den till Lund. I alla fall så sker numer allt fotande och filmande med iPhonen vilket fungerar jättebra, även om kvaliteten får stryka på foten ganska mycket. Men den är ju alltid med och man klickar snabbt iväg ett gäng bilder. Och jag filmar också en hel del och här är tre filmer från den senaste tiden som är ganska talande för Gusten just nu:


Pratar och leker med sin pappa. Och med mössan så klart.


Gusten har lärt sig att flörta på kommando. Fortfarande bara med båda ögonen samtidigt.


Bus på skötbordet. Det här är det nya skrattet han lagt sig till med.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , , , , ,

Kommentarer

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...