Gustens första luciafirande

Skrivet av Josefin & Oskar på onsdagen kl 21:07.

Trots feber och förkylning i helgen blev det ändå firande för Gusten den 13:e december. Han var feberfri på måndagmorgonen men vi hade stora problem med att väcka honom och få honom ur sängen. Men iväg till dagis kom vi, med både farmor och farfar och en lite ynklig Gusten. Direkt när vi kom dit lämnade vi över honom till hans fröken som sen hade honom under extra uppsikt under hela lussandet. Vi andra gick och satte oss i stora rummet tillsammans med andra förväntansfulla föräldrar och släktingar. Lilla tomten Julie charmade de närmaste grannarna och gjorde väntan kort.

Snart slogs de stora skjutdörrarna upp och ett litet förvirrat luciatåg tassade in i rummet. De flesta barnen sjöng inte alls, men det kompenserades av några få som klämde i från tårna. :) Gusten stod hela tiden nära sin fröken och rörde inte en min, men var ändå så fin att man ville gråta lite. Efter bjöds det fika och sen gick vi hem igen så att Gusten kunde få en hel feberfri dag till innan dagiset igen på tisdagen.

Där är Gusten

Där är Gusten!

Den lilla tomten

Den lilla trötta tomten.

Fika

Fika med kompisarna efteråt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , , ,

Kommentarer

5 kommentarer till “Gustens första luciafirande”

 1. Cia skrev den 15 december 2010, kl 21:28:
  avatar

  Åh så fint, kram till Gusten!

 2. Pia skrev den 15 december 2010, kl 21:32:
  avatar

  Åh vad man önskar att man hade varit där! Så fin Gusten är och så många minnen som sköljer över en från Josefins tid! Underbart!

 3. josefin skrev den 16 december 2010, kl 10:42:
  avatar

  @Cia

  Först när vi berättade för Gusten att det skulle vara luciafirande på dagis så svarade han ”Och Kenny – Cia och Kenny på dagis”. hihi!

 4. MP skrev den 16 december 2010, kl 17:23:
  avatar

  Aaahh, vilken söt tomte! Tapper verkligen!

 5. Cia skrev den 19 december 2010, kl 0:06:
  avatar

  Haha va fint att han tänkte på mig när det var LuCia =)

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...