Att stå

Skrivet av Oskar på måndagen kl 17:37.

Julie i sängen

Igår sänkte vi ner Julies spjälsäng ett snäpp eftersom hon har visat intresse för att dra sig upp i spjälorna. Och direkt idag, eftersom kanten är högre upp och man kan svinga sig upp i den, har Julie börjat dra sig upp och träna mer på att stå. Vi försökte fånga lite på foto och film:

Tittut

En liten bestämd dam kämpar sig upp.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , , , ,

Kommentarer

6 kommentarer till “Att stå”

 1. Pia skrev den 7 februari 2011, kl 18:47:
  avatar

  Åh vad duktig hon är, inte lätt, men upp skulle hon! Tittade på de små snuttarna med Gusten när han reste sig upp och där är de lite lika tycker jag.

  Förresten, hörde jag i syne eller sa Julie hej?

 2. Oskar skrev den 7 februari 2011, kl 19:59:
  avatar

  Ja, verkligen lika! Hon reste sig några gånger tidigare utan skrik, men då hann jag inte ens plocka upp kameran innan hon stod och skrattade. Detta var ett av de sista försöken och då var hon inte lika pigg på att träna längre. :)

  Och ja, vi har tyckt att hon sagt hej några gånger, i alla fall av misstag. Och jag hörde även när jag filmade att hon sa ”heehj” så jag säger det ju en gång till som svar. Ganska paff så där. Det här måste vi ju träna på! Fast först måste hon ju pricka in ”mamma” och ”pappa”. :)

 3. Pia skrev den 7 februari 2011, kl 20:12:
  avatar

  Och mommo :-)-

 4. Pia skrev den 7 februari 2011, kl 20:15:
  avatar

  Glömde säga att hon är grymt lik Gusten på bilden där man bara ser hennes ögon och näsa.

 5. josefin skrev den 7 februari 2011, kl 21:54:
  avatar

  Jag sa det precis till Oskar innan också! Att hon var väldigt lik Gusten på just den bilden :)

 6. Maria Pia skrev den 8 februari 2011, kl 17:45:
  avatar

  Vilken kämpe! o röstresurserna är det inget fel på! ;)

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...