Lucia 2011

Skrivet av Josefin & Oskar på tisdagen kl 21:20.

Så var det dags igen. Gustens andra luciafirande på dagis. I år klaffade allt perfekt, tillskillnad från förra året då Gusten hade varit lite sjuk helgen innan. Vi sov i lägenheten i stan så att det skulle vara nära att knata bort till dagis redan 07:30(!).


På väg till luciafirande på dagis

På väg till dagis.

IMG_8819

Solen hade inte ens tittat fram ännu.

IMG_8820

Förväntansfulla föräldrar och anhöriga.

IMG_8827

Gusten och vännen Walter.

IMG_8824

Hela gänget.

IMG_8832

IMG_8830

IMG_8836

Fika efteråt.

IMG_8839

IMG_8838

Choklad med vispgrädde.

IMG_8840

T o m dockorna lussade.

IMG_8846

Fullt fart i kuddrummet efteråt.

Gusten samlade sig glatt med sina vänner och när skjutdörrarna slogs upp detta år var det ett samlat gäng som trädde fram. Den lilla tomten var glad, vinkade, höll vännen Walter i handen och sjöng med. Och alla barnen höll sig på plats till lussande var över. Helt perfekt! I år var även farbror Fredrik med och tittade, tillsammans med barnens farmor och farfar, och Julie spanade runt på sitt framtida dagis.


Gusten längst till vänster.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , , ,

Kommentarer

1 kommentar till “Lucia 2011”

 1. Pia skrev den 15 december 2011, kl 16:30:
  avatar

  Ojojoj vilka söta tomtar och lucior. Längtar så efter åtminstone två av dem :).

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...