Formex – dag 1

Skrivet av Oskar på lördagen kl 21:27.
{ Kommentera

Det här börjar bli ett välkommet tema – bloggande från en hotellsäng. :D

Dag ett av mässan är avklarad. Dagen började dock med lite tråkiga nyheter. Vi väcktes av ett telefonsamtal vid halv åtta. Det var mamma som meddelade att hon och Fredrik inte skulle klara av att ta sig till fastlandet då det stormade riktigt ordentligt. Det var ju riktigt tråkigt då vi hade sett fram emot att träffa dem båda. Körschemat för hela helgen förändrades också något då mamma är den med bäst mässkoll. Fast jag och Josi har ju varit med några gånger nu så vi såg det som en liten utmaning att inte bara vara trendspanare och åsiktsmaskiner utan även knyta lite nya kontakter och prata med befintliga leverantörer.

Hur som helst har allt gått jättebra. Vi har hittat en hel del fina saker och samtidigt ätit gott (tacobuffé) och blivit inspirerade av duktiga utställare. Nu befinner vi oss på det andra hotellet på två dagar. Ett ganska mysigt ställe bara ett stenkast från mässan. Lite skum omgivning och ovälkomnande lobby men det är ett fint rum och för 80:- har vi internet igen. Sweet!

Nu ska vi vila ut oss ordentligt för en liknande dag imorgon. Tror dock inte att frukosten här kan mäta sig med Malmens frukost i morse. Så gott!

Vi hörs!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...