Frukost!

Skrivet av Oskar på måndagen kl 11:05.
{ Kommentera

För att verkligen bedömma om ett hotell är bra eller dåligt anser jag (och säkert väldigt många andra) att frukosten är en väldigt avgörande faktor. Så vi tvingade oss själva ur sängen och tog oss ner till våning 2 lite innan 9 i morse. Där möttes vi av den mest fantastiska frukostbuffé. En av de finaste jag har ätit, vad jag kan minnas i alla fall. Det fanns allt det vanliga men med extra allt! Massor av pålägg, flera olika bröd, färskskuren fruktsallad, ägghalvor, örtstekta champinjoner, pannkakor, valnötter och annat gott att lägga i mjölken/filen/yoghurten, flera olika sorters kakor och mycket mycket annat. Och så fanns det så klart köttbullar, prinskorvar, bacon och äggröra. Väldigt lyxigt i alla fall och det förstärkte hotellets plats på topplistan.

Mätta och glada ligger vi nu i sängen igen och tittar lite på Harry Potter 5 innan vi ska checka ut och bege oss in till centrum. Igår hann vi med Stardust och efter att Josi somnat såg jag I now pronounce you Chuck and Larry. Stardust var helt klart bättre och då tyckte jag ändå inte att den var jättebra. Det säger en hel del.

Men nu ska vi packa. Tåget tar oss till Lund runt 14. Vi känner oss redo att komma hem nu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...