Dagarna går..

Skrivet av Oskar på tisdagen kl 20:11.
{ Kommentera

Det händer inte så värst mycket i Lund nu för tiden. Josi har börjat jobba lite mer på sin D-uppsats och jag funderar fortfarande på vad jag ska göra nu i vår. Som det ser ut nu blir det en del jobbsökande, en del Kränkujobbande och en del pluggande. Det ska nog bli alldeles perfekt.

Nu sitter jag och installerar lite sköna program på den nya datorn. Hoffman är fortfarande jättebra! Råkade ut för lite nätkrångel häromdagen men efter lite support (Fredrik) så löstes det ganska enkelt, och nu snurrar allt på riktigt fint igen.

Jag har bakat två olika pajer ikväll, en med champinjoner, broccoli och creme fraiche och en med majs, lök, keso och fetaost. Och sen lite kryddor och ost på toppen såklart. Det blev faktiskt ganska bra även fast jag freestylade en hel del. Josi kom hem från biblioteksjobbet ganska lagom tills de var klara och nu sitter vi här mätta och glada.

Ska få ordning på programmen nu så att jag kan få lite jobb gjort. Ha det fint!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...