vecka 38

Skrivet av Josefin på tisdagen kl 11:47.
{ Kommentera

93 % avklarat. Det är ganska mycket har jag kommit på.

Idag är det första dagen i den trettioåttonde veckan, vilket betyder att det är 21 dagar kvar om allt går enligt beräkningarna. Fast om man läser vårdguiden (som jag då gör :D) står det att – ”92 procent av alla barn som föds i Sverige kommer ut mellan vecka 37+0 och 41+6″

Så nu kan det då hända lite närsomhelst från idag, den 24 juni, till och med den 28 juli (om jag räknat rätt). Kul i alla fall och det är ju troligast att det händer runt den 14e, tror jag. Och då hinner vi både putsa fönster och dammsuga lägenheten fin.

Och nu väger bebben runt 3 200 gram. Det är ju tungt! Nästan tio läskburkar eller tre mjölkpaket och ett glas mjölk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...