Fylla månad..

Skrivet av Josefin & Oskar på måndagen kl 19:39.

Det brukar ju heta att man fyller år, men just nu så är det fylla månad som gäller – 2 månader blir Gusten just idag den 15:e september. Så nu är det dags att bli lite nostalgisk igen. Vår lilla bebis har blivit stor. Eller ganska stor. Han har börjat med blöjor stl 2: för 3 – 6 kilo, fast först ska vi göra av med de 2 – 5 kilosblöjorna som vi har kvar.

För att ha lite koll på hur stor han blivit så gick vi till BVC och vägde och mätte honom själva. Vikten var 4965 g – alltså inte riktigt 5 kilo som vi trodde. Och han hade blivit längre också – hela 61 centimeter!

Stort grattis till vår lille son på 2-månadersdagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , , , ,

Kommentarer

2 kommentarer till “Fylla månad..”

 1. Pia skrev den 15 september 2008, kl 21:53:
  avatar

  Grattis till sötnosen på tvåmånadersdagen!

  Viket underbart foto och vilken underbar kille! Så stor han har blivit, man kan knappt fatta det och så lång han är, snart kommer han att växa om både sin mamma och sin pappa.

  Ge honom en stor kram från stolt mormor!

 2. Sylve Dahlbom skrev den 15 september 2008, kl 22:43:
  avatar

  Grattis Gusten de blir nog en redi sork de,håller med mormor fint kort men det beror väl på dom där generna eller hur Josefin o Oskar.
  Kram Farfar

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...