Lördag

Skrivet av Oskar på lördagen kl 22:41.
{ Kommentera

Idag träffade vi Åsa och Andreas klockan 12 vid stationen. Vi gick sen en ganska lång promenad genom stan och avslutade med att köpa hem pasta och fika från saluhallen som vi sen gick hem och åt. De hängde kvar ett tag efter det och vi hade det mysigt med Gusten, som faktiskt lyckades somna på Andreas axel.

Eftersom Gusten hade somnat och Åsa och Andreas gått hem, gick jag och Josi och vilade ett tag också. Vid 18 kom Frida och hennes pappa och hälsade på oss och en nyvaken och nyammad Gusten. Frida ska bort en vecka nu och sen åker vi till Gotland i två veckor så både hon och vi tyckte att det kändes viktigt att hon fick sig en dos av Gusten innan dess.

Nu på kvällen har vi ätit tacowraps och bara tagit det lugnt. Och precis nyss gick vi en sväng till Hemmakväll och inhandlade lite lördagsgodis så att vi kan mysa med en film i sängen nu. Gusten har sovit ett bra tag och vi tror han har slocknat för natten. Men vi får se..

Trevlig helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , ,

Kommentarer

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...