Dreamin’ of You

Skrivet av Oskar på lördagen kl 0:24.
{ Kommentera

Jag är ju nästan aldrig först på bollen och just idag fick Pia rikta min uppmärksamhet mot Dylans nya singel Dreamin’ of You. Jag som inte brukar ta in så mycket Dylan-nytt hade helt missat att han kommer med ett nytt bootlegalbum snart, det 8:e i ordningen – Tell Tale Signs: Rare And Unreleased 1989-2006. Som regel har ju Bootlegserien bara blivit sämre och sämre sen de första och absolut fantastiska 1-3 och 4, och nu senaste var det ju rent löjligt att soundtracket till Scorseses No Direction Home fick en plats i serien.

Hur som helst är det alltid spännande med en ny Dylanskiva och denna ska ju bl a innehålla lite outakes och alternativa tagningar från en av hans bästa skivor – Oh Mercy, och det gör mig lite extra nyfiken. Dreamin’ of You är en outake från Time Out of Mind-inspelningarna och finns att ladda hem gratis på bobdylan.com. Det går också att lyssna och titta på videon (med en 82-årig Harry Dean Stanton i huvudrollen) här under.
Efter några första genomlyssningar är jag inte helt såld. Den växer visserligen lite efter hand, och den fungerar nog alldeles perfekt i bilen under en mörk åktur över våt asfalt. Den har lite av det där bluesiga och rökiga lunket som är ganska sorgligt och på många sätt behagligt, men det är långt ifrån en lysande låt och inget man direkt minns efter att man stängt av den. Vad tycker ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , ,

Kommentarer

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...