Gusten – veckans bebis!

Skrivet av Oskar på onsdagen kl 11:28.

Idag fyller Gusten tre månader! Hurra hurra! Det har han firat genom att få en sovmorgon i mammas och pappas säng och en lång lekstund nu med båda föräldrarna innan pappa ska iväg och plugga. Han är en mycket glad pojke just nu.

När vi var på Gotland passade vi på att skicka in hans bild till Gotlandspress så att han skulle hamna i tidningen bland de nyfödda. Bättre sent än aldrig tänkte vi! Bilderna publiceras varje onsdag och i morse fick jag först ett SMS från Manuela som sa att Gusten var fin i tidningen. En liten stund senare fick jag ett MMS från pappa om att Gusten var en förstasidesnyhet, och vilken överraskning vi fick när vi tittade på bilden.

Vår lille son är alltså en het nyhet på Gotland. Jag tror faktiskt inte att jag någonsin har figurerat på förstasidan på någon av Gotlandstidningarna, så extra bra jobbat att göra det vid tre månaders ålder!

Alla bebisar från tidningen hamnar samtidigt på helagotland.se, så spana in honom där också.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , ,

Kommentarer

2 kommentarer till “Gusten – veckans bebis!”

 1. Pia skrev den 15 oktober 2008, kl 19:20:
  avatar

  Ni skulle kanske skicka in den till Sydsvenskan. Vem vet han blir kanske veckans baby där också?

 2. Pia skrev den 15 oktober 2008, kl 20:49:
  avatar

  Glömde gratta den lille ”omslagspojken” på tremånadersdagen, hoppas att vi får se honom på första sidan fler gånger i lika smickrande sammanhang!!

  Många pussar från mormor

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...