Fars dag

Skrivet av Oskar på söndagen kl 19:02.

Stort grattis till alla pappor idag! Och nu kan ju även jag, för första gången, sälla mig till denna fina samhällsgrupp. Jag är en pappa, och väldigt stolt över det. :)

Dagen började också väldigt fint med att jag och Gusten fick en lång sovmorgon medan Josefin fixade frukost. Jag fick ett fint hemmagjort kort av Gusten och hans mamma, och fick även fina bilder på hur Gusten hade hjälpt till med kortet.

Efter det så gick vi en sväng till Malmborgs, eftersom Josefin envisades om det. Där handlade vi lite lunchmat samt hämtade ut en suspekt rulle vid posten. När vi kom hem fick jag öppna rullen och det var en jättefin affisch av vår lille son. Den ska ramas in och sättas upp vid skrivbordet, så att jag kan titta på lillkillen när jag pluggar.

Runt lunch fick vi besök av Åsa och Andreas och vi åt gott och fikade. Nu på kvällen är vi hemma hos Josefins föräldrar och firar Hans-Inge. Jag försöker göra klart min svg-uppgift, Gusten sover och de andra lagar mat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: ,

Kommentarer

1 kommentar till “Fars dag”

 1. Jennypenny skrev den 10 november 2008, kl 13:58:
  avatar

  Grattis så mycket på din allra första fars dag! Oskar fick träningsshorts som jag slagit in och lagt i soffan för att Tage skulle hitta det först. Och så blev det! Efter frukost går han alltid och sätter sig i soffan och vill se ”bompa” och där hittade han ju paketet och kom gående med det till Oskar! Perfekt! Själv var jag på jobbet så då är det ju härligt att sonen är så stor att han kan ge presenter själv…
  Usch vad trist väder det är, klockan är två på eftermiddagen och det är redan mörkt!!! Galet. Dessutom har min nya mobil typ dött så jag är lite sur. Annars mår vi toppen alla tre! Kramar till er

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...