Dagens outfit

Skrivet av Josefin på fredagen kl 12:39.

Idag testade Gusten fler av mina gamla kläder och såklart blir det dagens outfit-foton av det hela.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , ,

Kommentarer

2 kommentarer till “Dagens outfit”

 1. maria skrev den 14 november 2008, kl 15:32:
  avatar

  ojojoj, vad söt gusten är! roligt att ha kvar gamla kläder. min mamma hade bara sparat stickade saker som såg … sådär roliga ut, men vi ska testa dem på åke någon dag.

  försökte svara dig ang. kommentaren om åkes kläder häromdagen, men jag fick tillabaka mailet, adressen var tydligen fel. hur som helst, den vita dräkten med färgade små prylar på är köpt på polarn o. pyret för några månader sen och när jag sist var inne på ett po.p såg jag att den var på rea!

 2. Sofia skrev den 14 november 2008, kl 19:59:
  avatar

  Det är kul att se sina egna gamla kläder på sitt barn! Själv är jag ju född på 70-talet odch min mamma har sparat kläder sen dess, så fina med fina färger och möster och unisex.Dressen Gusten har ser jättemysig ut!

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...