Julstök

Skrivet av Oskar på tisdagen kl 23:49.

Den lille tomtenissen by you.

Konturerna av den gotländska julen 2008 börjar framträda mer och mer. Granen är klädd, det gamla stenhuset är pyntat till tänderna, julmaten är inhandlad, julölen likaså, klapparna inköpta och Gusten är på toppenhumör och jollrar extremt mycket.

Igår var vi också hemma hos Fredrik och åt god soppa och drack glögg på kvällen. Mycket mysigt och skönt efter en hel dag med fixande och trixande. Tidigare idag träffade jag Rubba, Bart och Marcus och tog en fika på Ringduvan. Jag fick en fin present av Bart och vi planerade samtidigt hur utgången på juldagen ska se ut. Det lutar mer och mer åt Wisby Strand.

Nu håller vi som bäst på och julstökar med klappinslagningen och jag börjar känna mig färdig. Ska fixa en grej till Josi bara, sen är jag klar.

Gusten och Oskar Granen

Förresten så finns det ett nytt album med bilder på Flickr från min födelsedag. Josi var snäll att fixa i ordning det som en liten extra present till mig. Kolla in det, det är precis som om ni var där.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , , , ,

Kommentarer

1 kommentar till “Julstök”

 1. Maria Pia skrev den 28 december 2008, kl 0:38:
  avatar

  Ni ser ut att ha haft en jättefin jul! Så fin Gusten är i sin tomtedräkt!! Nog den sötaste tomte jag har sett! :) Massor med kramar!

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...