Herr.E.Gud.

Skrivet av Oskar på lördagen kl 23:03.

Vi tittar på The Curious Case of Benjamin Button. Fy tusan vad seg den är. Och den är pinsamt lik Forrest Gump på många vis. Jag kommer nog att skriva en lite bättre sammanfattning imorgon på Film.nu.

Nu har vi bara en halvtimme kvar av filmen, och det är endast pga att Brad Pitt hade rivit ut ett gäng sidor ur den krampaktigt tråkiga bok som Julia Ormond läser i. Vem vet hur lång denna snoozefest hade blivit annars. Tack Brad, tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , , ,

Kommentarer

4 kommentarer till “Herr.E.Gud.”

 1. Storebror skrev den 31 januari 2009, kl 23:53:
  avatar

  Det verkar vara fler som tycker de är för lika :-)
  http://www.collegehumor.com/video:1897317

 2. josefin skrev den 1 februari 2009, kl 11:08:
  avatar

  Hihi, kul jämförelse! Hade hört en del om att de liknade varandra innan filmen och eftersom (som Oskar skrev) den var såå seg så fanns det tid att begrunda detta under själva filmen också. Annars känns FG mer genomarbetad och faktiskt mycket bättre.

 3. maria skrev den 1 februari 2009, kl 23:21:
  avatar

  oj! vi som hoppade högt häromdagen när vi såg att den går på biografen i ”stan” (den visar normalt bara filmer som ”vi hade iallafall tur med vädret – igen” och dyl.). men, efter det här inlägget kanske jag inte är så sugen ändå … med tanke på att den är nästan tre timmar lång vill man ju att den ska vara VÄLDIGT bra!
  hmm…

 4. Oskar skrev den 3 februari 2009, kl 0:14:
  avatar

  @Fredrik: Klockrent klipp. Dock kanske lite överdrivet alldeles i onödan. Hela filmen osar Forrest Gump, utan att man behöver söka efter de gemensamma nämnarna särskilt mycket. Mycket märkligt och jag tror att Eric Roth blir lite svartlistad av mig nu. ”Ali” klarade jag inte alls av, ”The Horse Whisperer” och ”The Postman”, nja. Har väl hört gott om både ”Munich” och ”The Good Shepard” dock och ”The Insider” är väl bra. Men han är ingen favoritmanusförfattare om vi säger så.

  @maria: Du ska inte lyssna alltför mycket på mig. Men ska man fixa barnvakt och ser fram emot något härligt på bio, så är det i alla fall inget filmtips ifrån mig. Och slutet är riktigt sorgligt, allra helst för nyblivna småbarnföräldrar. ‘Knappt sevärd’ listar den sig som, och det är en film som inte gör mycket väsen av sig. Och, precis som du skriver, förväntar man sig kanske det av en så lång film. Du får berätta vad du tycker, om du ser den. :)

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...