Människor helt utan betydelse

Skrivet av Oskar på måndagen kl 10:40.
{ Kommentera

Jag tycker fortfarande att Darling är en av de absolut bästa svenska filmerna som gjorts i modern tid. Därför blir jag nu lite extra nyfiken på regissören Johan Klings debutroman – Människor helt utan betydelse. Och efter att ha läst recensionen på sydsvenskan.se, där alla möjliga paralleller dras till den fantastiska filmen, blir jag inte mindre lässugen.

Boken höjs verkligen inte till skyarna, men den verkar spela på samma rätta strängar vilka gjorde att jag hörde skön musik när jag såg Darling. Och ärligt talat kan jag bli mer sugen på att läsa en bok eller titta på en film efter en dålig eller halvljummen recension än vad jag blir av kritikerrosor och hyllningskörer.

Detta får bli nästa bok att ligga och samla damm på mitt nattduksbord.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , , ,

Kommentarer

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...