Jaja.. jag är sist igen

Skrivet av Josefin på lördagen kl 23:39.

Jag har börjat läsa Om jag kunde drömma, och jag skulle ljuga om jag inte sa att jag är helt fast i boken. Antar att den kommer vara utläst inom de närmsta dagarna, bara idag har det blivit uppemot 200 sidor läst, och det medan Gusten är världens piggaste bebis bitvis. Men pigga bebisar måste sova rätt mycket. Hihi.

Och som vanligt är jag sist på tåget, precis som med Harry Potter så har mamma pratat om twilight i en halv evighet och hon hade ju även filmen på dvd och jag kikade på den där. Och böckerna har legat på mitt nattduksbord hemma hur länge som helst också, och jag vill motvilligt erkänna det.. men de har samlat damm. Japp, true true.

Men nu läser jag i alla fall. Och snabbt går det. Och såå bra är det ju såklart. Man känner sig som 16 igen, och det enda som får mig ur min bok-trans är när jag råkar sparka på Gustens sjungande fisherprice kakburk. Lustig kombo faktiskt.

Nu ska jag återgå till boken. Hihi, några små kapitel till borde jag hinna med innan sängdags?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , , , , , ,

Kommentarer

6 kommentarer till “Jaja.. jag är sist igen”

 1. Pia skrev den 14 juni 2009, kl 11:33:
  avatar

  Jag vill ju inte säga ”vad var det jag sa” så jag skriver det istället, hahaha.

 2. Cia skrev den 14 juni 2009, kl 20:24:
  avatar

  Samma här =) Sen kan man läsa Edwards sida av storyn, första kapitlen på http://www.stepheniemeyer.com, om man inte kan få nog…

 3. josefin skrev den 14 juni 2009, kl 21:38:
  avatar

  Jag läste ut första boken idag vid 13-tiden. :D
  Ska se om jag orkar börja på andra idag.. hihi.

 4. Hanna skrev den 15 juni 2009, kl 13:44:
  avatar

  Åh, de där böckerna är såååå bra! För att inte tala om filmen.. Precis som du skrev. Man blir 16 år på nytt! ;-)

 5. josefin skrev den 16 juni 2009, kl 12:05:
  avatar

  Nu är bok 2 också utläst, hade inte så mycket förtroende för min egen läsning att jag tog med 3an och 4an hit.. så de ligger hemma på nattduksbordet.. bläblä!

  Det är ju så spännande :)

 6. Cia skrev den 16 juni 2009, kl 20:26:
  avatar

  Du kan spendera lite tid med att läsa här http://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html

  räddade mig när jag gick o väntade maniskt på att de resterande böckerna skulle trilla ner i brevlådan =)

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...