Avklarat!

Skrivet av Josefin på onsdagen kl 17:16.

Såå, nu har jag läst ut sista boken också! Skönt, har känt mig nästan besatt :) Och jag kan ju göra som Stephenie Meyer (och massa andra författare med henne) och tacka mamma för att hon lånade ut böckerna till mig, Oskar för att han stått ut med att jag läst varje kväll och till slut även Gusten för att han passade på att sova ett 3,5 timmars pass idag så jag hann läsa massor!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , , ,

Kommentarer

2 kommentarer till “Avklarat!”

 1. Pia skrev den 24 juni 2009, kl 22:43:
  avatar

  Hoppas bara att du tyckte det var värt det! Jag har fler tips så vill du så bara säg till!

 2. Hanna skrev den 28 juni 2009, kl 22:10:
  avatar

  Hihi, åh vad jag känner igen mig..! Jag var som uppslukad av en annan värld när jag plöjde igenom twilight-serien. Och när jag läst dem alla började jag om och läste dem ett par gånger till! ;-) För att inte tala om hur många gånger jag sett filmen!
  Du har väl inte missat att Stephenie börjat skriva på Edwards version av bok ett? Typ halva boken ligger online som pdf på hennes hemsida, http://stepheniemeyer.com. Om abstinensen blir för stor, menar jag. ;-)

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...