Gusten tar det piano

Skrivet av Oskar på onsdagen kl 15:33.

Vi har råkat visa Gusten hur man spelar på pianot några gånger när vi varit hemma hos Josefins föräldrar. Så nu springer han dit lite titt som tätt när vi är där och plinkar fram lite toner.

Vi fångade det på film häromveckan. Och självklart fiskar han applåder, precis som vanligt. Denna gång kanske mer passande, eftersom det är vanligare med en ovation efter ett musikframträdande än när man lägger en kloss i en låda. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , , , , ,

Kommentarer

1 kommentar till “Gusten tar det piano”

 1. Pia skrev den 2 september 2009, kl 22:42:
  avatar

  Ojojoj, herregud vad han är söt den lille busen. Jag har ju haft förmånen att se honom spela live och bättre uppträdande och framförande har jag aldrig sett, slår både Bruce Springsteen och Robert Plant!!

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...