Spotify & Google Wave

Skrivet av Oskar på fredagen kl 11:25.

http://vhirsch.com/blog/wp-content/uploads/2009/09/spotify-logo.jpg http://www.wave-invites.clickstuff.com/google_wave_logo.png

Spotify har kanske alla nu? Och Google Wave vet jag inte riktigt hur jag ska använda ännu.

I alla fall så har jag i nuläget fem Spotify-inbjudningar och sju Google Wave-inbjudningar, som jag gärna delar med mig av. Wave lär i alla fall bli roligare om man har lite fler personer att interagera med. :)

Tänkte först skriva om detta på Twitter/Facebook men kom på om det är roligare att släkt, vänner och bekanta som läser bloggen får inbjudningar. Josefin har också ett gäng Wave-inbjudningar.

Någon som vill ha?

Edit (2009-11-29): Nu är inbjudningarna slut för denna gång. Tack för visat intresse!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , , ,

Kommentarer

15 kommentarer till “Spotify & Google Wave”

 1. Anton Klarin skrev den 27 november 2009, kl 14:49:
  avatar

  Hej oskar och josefin, anton här.

  Jag är i skulle verkligen behöva en google wavw invite, skulle bli väldigt glad om du kunde skicka en.

  Tack på förhand/ anton

 2. Anton Klarin skrev den 27 november 2009, kl 14:50:
  avatar

  blev lite fel där, det skulle stå att jag verkligen vill ha en google wave invite :p

 3. Anton Klarin skrev den 27 november 2009, kl 14:51:
  avatar

  vet inte om du kan se vad min mail är, annars är den myran_anton@hotmail.com

 4. Leif Lindström skrev den 27 november 2009, kl 16:59:
  avatar

  Hej, jag är visserligen inte släkt men fångade att Du har spotmail invites över. Min kompis skulle bli glad om Du vill donera en till honom :-)

  /Leif

 5. Oskar skrev den 27 november 2009, kl 20:29:
  avatar

  Så, Anton, nu är du inbjuden. Det tar dock några dagar innan Google fixar med det. Hoppas du gillar det!

  Leif, jag vet inte vad du menar med spotmail, och jag måste ju ha en e-postadress till din vän om han ska få en invite.

 6. Hanna skrev den 27 november 2009, kl 22:11:
  avatar

  Wave hade ju varit fräckt! :)

 7. /nina skrev den 28 november 2009, kl 10:11:
  avatar

  Hej!! Åh, en google wave-inbjudan vill jag GÄRNA ha, det vore GULD!

 8. maria skrev den 28 november 2009, kl 19:24:
  avatar

  nu blir jag lite nervös, för jag tänker att det där säkert är något att man borde hänga på, trots att jag inte riktigt fattar vad det är. när jag väl förstod att spotify var något att ha var det ju inte helt enkelt att få en invite – så, ja, jag vill testa! står erbjudandet kvar hänger jag på, tack :-)

 9. Oskar skrev den 28 november 2009, kl 21:40:
  avatar

  Så! Nu är Nina, Hanna och Maria inbjudna till Google Wave. Men, som sagt, det tar vanligtvis några dagar så ha tålamod. Mycket nöje!

  Och ja, Maria, jag trodde väl också att det skulle vara magiskt med Wave, efter all hype. Men jag märkte snabbt att 1) har man ingen att göra ”vågen” med blir det inte roligt och 2) det är långt ifrån helt användarvänligt ännu. I nuläget ser jag bäst användning för det inför en fest (som de visar i demovideon) eller på en arbetsplats. Men användningsområdet kanske växer om fler och fler får det. Vi får se! (Och du har väl redan Spotify, Maria? Jag misstänker det, men nu blev jag osäker.)

 10. Jonathan skrev den 29 november 2009, kl 14:35:
  avatar

  Hej!
  Jag är inte direkt nån av era bekanta, släkt eller vänner, men jag skulle blir grymt glad om jag kunde få en google wave invite :) Jag har redan spotify men min lillebrorsa skulle gära vilja ha en invite så han kan ha sin egen användare. Tack på förhand! :)

  Obs. bloggen jag skrev in är nerlagd för länge sedan.

 11. Oskar skrev den 29 november 2009, kl 15:08:
  avatar

  Så Jonathan, nu är du också inbjuden! Hoppas du gillar det.

  I och med detta så är inbjudningarna slut för den här gången, de har inte bara gått via bloggen nämligen.

  Tack för visat intresse!

 12. Jonathan skrev den 29 november 2009, kl 15:42:
  avatar

  Tack så hemskt mycket!

 13. /nina skrev den 29 november 2009, kl 17:33:
  avatar

  tack tack! Det låg en invite i mejlen när jag loggade in nu… kul!!!!

 14. maria skrev den 1 december 2009, kl 13:27:
  avatar

  jättetack för inviten! jag har tyvärr inte kunnat göra något av den ännu, eftersom min dator där hemma är stendöd, men förhoppningvis får jag en ”ny” (dvs får köpa en billigt från jobbet) nästa vecka. hoppas att det inte är något ”bäst före”?

  ja, jag har spotify! men det tog ett tag att hitta någon som kunde bjuda in mig :-)

  tack igen!

 15. Oskar skrev den 1 december 2009, kl 20:08:
  avatar

  Varsågod, Maria! Kul att någon jag känner lite också ville ha en inbjudan. ;) Och ja, jag tror att inviten ligger kvar där och väntar på dig tills du loggar in, ingen brådska alltså.

  Sen kan vi spela schack och sudoku mot/med varandra, vilka är de främsta användningsområdena jag kommit på för Wave hittills. :)

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...