Bloggbebis

Skrivet av Josefin & Oskar på onsdagen kl 9:07.

http://i118.photobucket.com/albums/o119/Poesiplatsen/oskarochjosefin/Storebror-ke.jpg

Det är väl ingen hemlighet att en av våra största favoriter i bloggosfären är Maria och Åke. Idag har Maria åkt in för sitt planerade snitt och Åke ska alltså snart bli storebror.

Så ifall ni vill snusa lite ny bloggbebis, och inte orkar vänta till juni, kan ni kika in där och kolla efter uppdateringar. Det blir inte mycket mer spännande än så – att sitta och trycka på uppdateringsknappen och hoppas på att få se en liten nyfödd plutt. :)

Vi håller alla våra tummar här, Maria. Lycka till!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , , , ,

Kommentarer

3 kommentarer till “Bloggbebis”

 1. Oskar skrev den 27 januari 2010, kl 22:41:
  avatar

  Vi har tagit del av information på Facebook och på Hannas blogg om att lilla Svante idag såg dagens ljus.

  Underbart kul! Grattiskramar till Maria med familj!

 2. maria skrev den 16 februari 2010, kl 16:11:
  avatar

  Ååååh, och det här ser jag först nu!! Försöker läsa ikapp allt jag missat här på bloggen, eftersom jag för första gången lyckats få Svante i babybjörnen och alltså får sitta vid datorn utan stora protester.

  Ni är bara bäst! Nu fick jag en sån där liten klump i halsen igen. Tack!

  Kram!!

 3. Oskar skrev den 22 februari 2010, kl 20:20:
  avatar

  Maria: Hihi, kul att du gillade det. Vi var/är ju helt inne på vad ni hittar på och det var en stor dag för oss när ni åkte till BB. Vi är alltid nyfikna på er och det minskar ju inte nu direkt när ni har påbörjat ”tvåbarnsgrejen” några månader innan vi ska göra det.

  Våra bloggliv är helt klart sammanflätade. :D

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...