Gusten ritar (tydligen) en katt

Skrivet av Oskar på lördagen kl 21:03.

Gusten har inte börjat rita så mycket ännu, och det är egentligen mest vårt fel. Vi har faktiskt inte köpt några kritor eller så, även om han fick en stor matta att ha på golvet som man målar på med vattenfyllda pennor i julklapp. Den har han testat några gånger, men det blir mest Pollock av det hela när han stänker med pennorna.

Men vi har märkt ett ökat intresse för alla möjliga pennor och även hur han vill hålla dem som vi gör (och gärna då kladda på golv och bord). Så idag efter mellanmålet fick han sitta och rita lite i matstolen. Vi ska absolut skärpa till oss nu och fixa hem lite block och färgpennor så att hans inspiration kan få flöda fritt. För han verkar ju gilla det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , , , ,

Kommentarer

3 kommentarer till “Gusten ritar (tydligen) en katt”

 1. Storebror skrev den 21 februari 2010, kl 21:29:
  avatar

  Tycker det ser ut som Gusten förvånat spanar efter katten hans pappa pratar om ;-)

 2. Pia skrev den 22 februari 2010, kl 13:06:
  avatar

  Javisst ser han lite förundrad när han kollar på pappret. Men åh, vilket härligt skratt han har börjat med, har kollat på filmen massor av gånger för att höra hans buspojksskratt!

 3. Oskar skrev den 22 februari 2010, kl 20:14:
  avatar

  Storebror: Haha, ja, jo egentligen så svarar han väl ”Där!” och pekar på pappret när jag frågar vad han har målat. Men så tyckte jag att det lät som ”katt” och sen pekar han ju mycket tydligt ut vart katten är på pappret. Eller? ;)

  Pia: Ja, han skrattar så där väldigt ofta nu. Vanligtvis så härmar han någon annan som skrattar och det är kul att man kan höra skillnad på när han skrattar för att han är busig, eller när han skrattar för att man t ex leker tittut eller kittlar honom. Det känns som ett stort steg i utvecklingen.

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...