Tre toppenmammor!

Skrivet av Oskar på söndagen kl 17:06.

Tre toppenmammor

Jag och Josefin hade inte känt varandra speciellt länge när jag insåg att hon är en helt underbar människa. Och även om jag hade mina misstankar så visste jag inte att hon också skulle bli en helt fantastisk mamma. För det är hon verkligen.

Att både jag och Josefin har helt underbara mammor är vi nog båda väldigt överens om. Men vi hade nog inte vågat hoppas på att de skulle bli helt fantastiska som mormor och farmor också. För det blev de verkligen.

Så idag skickar vi ut lite extra kärlek och kramar till mammorna i våra liv. Hur skulle världen se ut utan dem? Jag vill faktiskt inte veta det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , , , , ,

Kommentarer

2 kommentarer till “Tre toppenmammor!”

 1. Pia skrev den 30 maj 2010, kl 17:49:
  avatar

  Åh, jag måste tacka för de fantastiska omdömen om både mig själv och om Josefin!
  Inte svårt att vara varken mamma och mormor till såna fantastiskt fina personer som Josefin och Gusten. Sen måste jag ju bara säga att jag inte är särskilt förvånad över att du har en fantastisk fin mamma och Gusten en lika fin farmor, du går ju inte av för hackor du heller Oskar!
  Kram till er alla!

 2. Anneli skrev den 30 maj 2010, kl 21:32:
  avatar

  Jag sitter här lite tårögd och alldeles varm i hela kroppen över den kärlek som strömmar ut från Oskars fina ord om oss tre. Jag har en ledstjärna som jag försöker leva efter och det är: ”livet är som en spegel”. Det här känns som en bekräftelse på att den devisen håller.
  Tack alla ni underbara människor som förgyller mitt liv.
  Kram Oskar från mamma.

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...