”Uulii”

Skrivet av Oskar på måndagen kl 22:52.
{ Kommentera

Vardagen har inte hunnit ikapp oss ännu riktigt, även om Gusten var tillbaka på dagis idag. Vi befinner oss fortfarande ganska mycket i den berömda bebisbubblan och hade det inte varit för att Gusten är här och styr upp hade det nog varit lite uppochner med rutinerna. Men det är ju det häftiga med den här gången, att vi faktiskt har ett barn till och att vi tillför ytterligare ett liv i vårt redan underbara familjeliv. Det är en häftig känsla och det är fint att se hur dessa fyra väldigt unika pusselbitar ska passa samman på bästa sätt.

Än så länge går allt väldigt bra och det känns kanske lite som lugnet före stormen på många sätt. I alla fall med tanke på kommande flytt och att Gusten förr eller senare kommer förstå att ”bebbiss Uulii” är här för att stanna och kommer sno en hel del uppmärksamhet och tid från honom. Men vi hoppas så klart att ”stormen” bara blir en lätt sommarbris av varm gotländsk luft, men vi försöker ändå se nyktert på det hela. Även om det är lättare att bara snusa sig hög på nyfödd bebis hela dagarna. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , , , , ,

Kommentarer

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...