Julie – en vecka gammal

Skrivet av Josefin & Oskar på torsdagen kl 23:00.

Idag blev Julie en vecka gammal. Hon har börjat vara mer och mer vaken – samt har börjat bajsa :)

Hon har varit en väldigt snäll bebis än så länge, som sovit sina längsta ”pass” på nätterna och ammar på fint (även om det såklart gör ont på mamman nu i början).

Idag firade vi henne lite genom att låta henne bada för första gången. Först var det lite småskrik men sen började hon njuta! Var så kul att se!

Mamma badar

Julie badar

Julie badar

Julie badar

Julie badar

Efter badet

Efter badet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , , , ,

Kommentarer

2 kommentarer till “Julie – en vecka gammal”

 1. Pia skrev den 11 juni 2010, kl 12:46:
  avatar

  Tiden flyger verkligen iväg snabbt, är det bara en vecka sedan jag kikade in på er blogg ungefär var femte minut för att se om något hade hänt?!

  Lille Julie, lika söt och underbar som Gusten var när han föddes, vilken känsla att få hålla i henne första gången och se en liten förlängning av Josefin i henne, oj puh, jag blir lika tårögd nu som när jag höll i henne och i Gusten för första gången.

  Så konstigt att allt det där som man läser om verkligen stämmer, att ha barnbarn är verkligen ljuvligt! Inte kan man någonsin varken ana eller föreställa sig att man ska bli så känslomässigt berörd och det känns nästan som om mormor/morfarhormonerna (och även farmor/farfarhormonerna tror jag)är mer instabilla än föräldrarhormonerna! Ojojoj som Gusten brukar säga!

  Josefin och Oskar ni är ju så fina i er själv, lyckan är att ha en sådan fin dotter och svärson och nu har ni verkligen gjort oss alla ännu mer lyckliga som har skaffat er dessa två små underverk som förhoppningsvis kommer att förgylla allas vår tillvaro med ytterligare en massa glädje!

 2. jenny skrev den 12 juni 2010, kl 21:11:
  avatar

  Såååå otroligt söt! Stort grattis till er:)

  Tittar in o passar på att tipsa om min senaste SUPER tävling om du inte hunnit sett den ännu som skulle passa dig perfekt ;-)

  http://jennyn.blogg.se/2010/june/vinn-sommarens-maffigaste-kladpaket.html

  Ha en härlig helg!

  KRAAMAR!

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...