Upplyft

Skrivet av Josefin på onsdagen kl 23:17.

Titta vad jag kan!

Julie håller upp nacken! Jag övade ju med henne i Lund och sen idag när vi övade lite i sängen så lyfte hon alldeles perfekt och jag fick ropa in Oskar och Gusten som nyfikna kom in. Sen fick kameran också komma in och detta var resultatet! Så duktig tjej!

Skratt i säng

Skrattande sötnosar i sängen

Söta syskon

”Gusten ligga breve Uli”

Näsan i marken

Näsorna i marken!

Familjen

Hela familjen,  på samma foto! – Och vi ser hyfsat normala ut ALLIHOP – ett under!

Sötaste

Julie fick agera modell när Oskar och Gusten var och köpte pizza

Posera

Hon poserade lite snyggt mot mitt ben

Om ni är intresserade av Gusten i samma ålder, görandes samma sak – titta här! Och var sedan glada över att vi har en bättre kamera nu än då. (fast egentligen har jag samma mobil som då ;))

För att verkligen klämma in så mycket som möjligt i ett blogginlägg så kan jag skriva att Gusten är fortsatt jätteförkyld och hostar och kräks. Inte alls kul, men han är vid ganska gott mod, och tittar på elias den lilla räddningsbåten hela tiden och det får han. Det blev till och med pizza ikväll som han faktiskt åt massor av – utan att kräkas (håller tummarna för att det inte kräks upp i natt heller..).

Och slutligen – en Juliefilm, det har varit lite dåligt med den varan på sistone. Men idag fick jag till en liten film på lilltjejen! Härligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , , , , , ,

Kommentarer

4 kommentarer till “Upplyft”

 1. Pia skrev den 23 september 2010, kl 10:33:
  avatar

  Vilka underbara bilder! Så stark Julie är, hon ser ut att kunna resa sig upp och gå när som helst. Kortet där Gusten och Julie båda tittar upp och ler är underbart, även kortet på hela familjen är superfint!

  Stackars Gusten som är sjuk och jag som inte är där och kan gulla med honom, snyft! Krama om båda kidsen från mig!

 2. maria skrev den 23 september 2010, kl 21:39:
  avatar

  Vilken underbar familjebild!! Jag är så avis att jag blir grön! Vi får aldrig aldrig till något bra foto med alla på!

  Julie är ju jättestark! Och jättesöt! Gusten också. Stackarn som är förkyld! Vi skickar krya-på-dig-kramar allihop här.

 3. josefin skrev den 24 september 2010, kl 10:03:
  avatar

  Vi blev väldigt nöjda själv med familjebilden! Att få Gusten att vara still är inte världens lättaste – det ligger inte i hans intresse att bli fin på kort när det finns så mycket roligare saker att göra – klättra på föräldrar, leka med traktorer m.m :)

  @maria: när du skriver det så stämmer det ju att jag inte sett några helafamiljenbilder på din blogg, men jag har nog trott att det berodde på davids ”bloggmotvilja” (eller vad det är :)), inte på att ni inte tagit några fina bilder!

 4. Maria Pia skrev den 25 september 2010, kl 21:04:
  avatar

  Men vilka underbara bilder på era sötnosar!! :) Speciellt den där båda håller upp huvudet o skrattar! :D

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...