Babysim med Julie

Skrivet av Josefin & Oskar på fredagen kl 20:44.

Mamma på babysim med Julie

Julie badar med Josefin.

Vi kan inte riktigt förstå att det är snart två år sedan vi skrev det här inlägget. Vi var i alla fall på Julies första babysim igår. Hon hamnade i en fin grupp med 7-8 andra små badbebbar. Och allt gick jättebra, trots kaoset i damernas omklädningsrum. Det var ett babysimpass både innan och efter och det hade även varit damgympa i en annan lokal innan. Men på herrarnas var det lugnt så Oskar tog Julie, precis som vi kunde göra med Gusten när det begav sig.

Pappa på babysim med Julie

Det var lite svårt att fotografera då objektivet immade hela tiden vid den varma bassängen.

Vi köpte ett par nya badbyxor till Julie (blåa med gråa hajar på!) eftersom vi inte kunde hitta Gusten gamla. Vi hade också tränat lite i badkar, precis som med Gusten, när vi var i Lund senast och Julie verkade inte märkbart chockad av vattenlek och bad. Instruktören verkar snäll och vettig också och Julie sa inte ett pip under hela badstunden. Oskar ska försöka komma loss från jobbet framöver också, främst för att det är mysigt men också för att det underlättar för Julie att slippa kaoset och stressen (och barnskriken) i damernas omklädningsrum. Men vi får se hur det går.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , ,

Kommentarer

3 kommentarer till “Babysim med Julie”

 1. Pia skrev den 20 november 2010, kl 0:07:
  avatar

  Åh så fina ni är, det ser jätteskönt ut!

 2. Maria skrev den 20 november 2010, kl 9:03:
  avatar

  härligt att det gått bra :-) och roligt att se bilder!

  här har det inte blivit något babysim för minstingen. det kändes omöjligt att pussla in, men nu när jag läser här ångrar jag det lite. svante älskar att bada, så det hade nog blivit succé!

  kram!!

 3. MP skrev den 22 november 2010, kl 11:45:
  avatar

  Men, vad söta ni är i bassängen, Julie o Josi!! :-) Vatten är verkligen ditt element, gumman, o det syns tydligt på bilden! Så stor hon har blivit den lilla sötnosen! <3
  Stor kram till båda! (o Gust o osko med förstås!)

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...