2:a advent

Skrivet av Josefin & Oskar på söndagen kl 21:30.

Det har varit mycket farbror Fredrik den här helgen. Igår var Gusten ute i snön med Fredrik och lekte medan vi andra åkte och storhandlade inför veckan. Vi har faktiskt gjort en veckomeny för första gången… någonsin? Nästan i alla fall. Funkar väldigt bra för måltiderna hittills. :)

Idag på förmiddagen följde vi också med och lekte lite allihopa med Fredrik i snön. Och sen efter lunch åkte vi iväg till Fredriks jobb tillsammans med honom och badade i poolen där. Gusten älskar verkligen att bada och det gäller att passa på medan han är frisk. Nu har han varit på dagis i två veckor i rad och ska påbörja den tredje på tisdag, utan att vara sjuk! Men vi skriver inte mer om det, vi vill ju inte jinxa det.

Bad med farbror Fredrik

Hopp

Glatt bad

Gusten har fått en paketkalender av farmor och farfar och får öppna ett litet paket varje dag. Något som både vi och han tycker är jättekul! På söndagarna får även de vuxna ett paket och Julie får också ett eget, även det från farmor och farfar. Så det gör våra advent fram till jul lite extra speciella.

Öppna paketkalender

Öppna paketkalender

Öppna paketkalender

Föräldrarna fick en trisslott

Idag fick Gusten en bok och Julie en pekbok. De vuxna fick en trisslott utan vinst (tyvärr). Får mig osökt att tänka på detta klippet (länk):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , , , ,

Kommentarer

2 kommentarer till “2:a advent”

 1. Maria Pia skrev den 5 december 2010, kl 22:54:
  avatar

  Så härligt med bak! Blev så inspirerad av bilderna att jag tror jag ska handla deg i morgon o baka egna i helgen! :D

 2. Pia skrev den 6 december 2010, kl 16:15:
  avatar

  Vad Gusten ser lycklig ut på bilderna, han verkar gilla vatten!

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...