Bildbevis på min fina mamma!

Skrivet av Oskar på onsdagen kl 18:13.

Bildbevis på min fina mamma!

Idag firar vi att min mamma får sitta igen för första gången på nästan fyra månader! Pizza blev det som firarmat! Efter en jobbig start med en specialbil beställd från skånetrafiken som inte kom i tid (30 min sent) som jag, Josefin, skällde ut (och jag skäller aldrig på någon egentligen) när den väl kom.. (mamma hade redan gått/halvsprungit iväg för att hinna till 13-tiden) gick det alltså bra! Jippi!

Postat direkt via flickr. Ni hittar fler av våra foton på länken. Klicka på bilden för fler storlekar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

2 kommentarer till “Bildbevis på min fina mamma!”

 1. Pia skrev den 27 juli 2011, kl 18:38:
  avatar

  Tack Josefin för ditt stöd, känns skönt att ha sluppit korsett och att efter 113 dagar äntligen få sitta ner! Är väldigt arg och besviken på Skånetrafiken som är så nonchalanta och struntar i att komma på beställd tid! Hade själv kunnat skälla ut dem om jag inte hade varit tvungen att ge mig av och gå till sjukhuset. Tur att det inte låg längre bort än vad det gör! Jag hann precis i tid om än genomsvettig och högröd i ansiktet! Tur att du var här och kunde peppa mig!

 2. Maria Pia skrev den 27 juli 2011, kl 18:44:
  avatar

  Har svårt att tänka mej dej arg, gumman men väl rutet! ;) Och visst är hon fin! :D

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...