Dagiskillen

Skrivet av Oskar på torsdagen kl 12:59.

Gusten räknas som en av de (ganska) stora barnen på dagis nu, och får därför vara med i köket lite mer. I veckan har de gjort äppelchutney och Gustens fröken har broderat ett alldeles eget förkläde till honom. Så denna spralliga kille mötte mig vid hämtningen i går.


Gusten lagar mat på dagis

Gusten lagar mat på dagis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , , , ,

Kommentarer

2 kommentarer till “Dagiskillen”

 1. Pia skrev den 22 september 2011, kl 17:27:
  avatar

  Whoohoo vilken söt liten kille och vilket fint förkläde!

 2. Maria Pia skrev den 2 oktober 2011, kl 13:41:
  avatar

  Vilket jättefint förkläde! :) Gullig personal!

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...