På äventyr!

Skrivet av Oskar på lördagen kl 11:12.

På äventyr!

Sedan igårkväll är jag på väg på äventyr! Vid 22 igår efter att ha minisimmat (Gusten var lycklig och toppenduktig i vattnet) och ätit tacos och chokladpudding med grannarna fick jag skjuts av Fredrik till lägenheten i stan! Där sov (och tittade på lark rise..) jag fram till 05.50 då jag steg upp i en isande kall (hade inte satt på några element) lägenhet och begav mig till gotlandsbåten! 07.05 åkte den och jag åt mina lyxiga ostbullar, läste vad jag älskade och såg Änglahård 3 med ett halvt öga. Helt okej faktiskt! Kostade på mig en chokladmuffin till förmiddagsrätt också :)

I skrivande stund är jag på väg till Stockholm och där Åsa möter upp – också barn och manfri!! Vi ska bo på hotell och ha det såå bra!

Bilden i inlägget är en bild av gullungarna jag fick av Oskar precis. Så söta och glada! Värmer mitt hjärta!

/josefin

Postat direkt via flickr. Ni hittar fler av våra foton på länken. Klicka på bilden för fler storlekar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

1 kommentar till “På äventyr!”

 1. Pia skrev den 15 oktober 2011, kl 21:01:
  avatar

  Så kul att du kom iväg. En liten äventyrsresa är aldrig fel. Tänk så glade de små sötnosarna kommer att bli när du kommer hem!

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...