Josefin 30

Skrivet av Josefin på söndagen kl 20:48.

Så var det dags för den där dagen när jag blev 30 år. Fast det började faktiskt dagen innan då jag och Oskar skulle gå ut och äta och gick rakt in i en överraskningsfest. Kanske för att jag lyckades fylla på en måndag och då jobbar ju många. Fast inte jag! För jag hade semester! Hihi!

Det var överrasknings festa på joda och maten var som vanligt jättegod och det var trevligt i allmänhet! Jag blev förvånad och totalt lurad.

IMG_2490IMG_2494IMG_2500IMG_2595IMG_2552

IMG_2546

IMG_2645IMG_2651IMG_2485IMG_2635

IMG_2573

På min födelsedag så öppnade jag paketen från gårdagen och hade en lugn och skön morgon. Sen var det dags för lunch och jag åt wallenbergare på rosengården tillsammans med hela gänget. Så supergott! Sen fortsatte vi att ha det bra!IMG_2896IMG_2911IMG_3116

Dagen gick snabbt och snart var det dags för fika! Tårta är ju ett måste på födelsedagar!

IMG_3154IMG_3158IMG_3161

IMG_3163

Mycket efterlängtat och Fredrik kom från jobbet precis lagom till fikat! Strax var det dags för paketöppning också. Barnen hade nog längtat mer efter paket än jag!

IMG_3212IMG_3215IMG_3222IMG_3256

Oskar verkade dock lite stressad precis på slutet av paketöppningen… och jag tog det lugnt och öppnade ena fina presenten efter den andra (en resväska, pengar, en newyorkupplevelse, en handväska, ett mobilskin) och slutligen så fick jag ett paket av Oskar som var en hotellnatt och middag på ett hotell på landet! Wow! Bilderna därifrån har jag tyvärr slarvat bort när jag rensade mobilen från bilder häromveckan.. men det var alldeles toppen! Vi åt soppa till förrätt,  tzayspett  till huvudrätt och eton mess till efterrätt! Och sen sov vi hela natten i den jättesköna sängen och kollade på masterchef australia och åt godis. Alldeles perfekt! Dagen efter åt vi en god frukost innan vi begav oss tillbaka till stan.

Och så var man alltså trettio år och det kändes (och känns) bra! Nu väntar jag bara på att Oskar ska joina mig i 30-klubben i december!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

1 kommentar till “Josefin 30”

 1. Pia skrev den 18 september 2012, kl 17:10:
  avatar

  Det var verkligen några härligt roliga veckor!!

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...