No sleep

Skrivet av Oskar på måndagen kl 0:01.

Lakers!Borde egentligen sova nu, då jag har sovit ganska dåligt utan Josefin de senaste nätterna. MEN slutspelet i den amerikanska basketligan har ju precis börjat och TV4 Sport har den goda smaken att visa Lakers-Nuggets första match! Lycka! Så det blir inte sängen förrän om några timmar. Men det är det definitivt värt. Det finns inte mycket bättre att vila ögonen på än slutspelsbasket. Sanna mina ord..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

5 kommentarer till “No sleep”

 1. josefin från skolan - lilla datasalen skrev den 21 april 2008, kl 14:15:
  avatar

  Hm.. jag trodde det var all glass du äter till basketen som var det viktiga. Hihi.

  Jag såg ju också lite på matchen, men jag somnade efter första quartern. Jag har ju alltid gillat nuggets (lite för att det låter som såna med kyckling eller quorn i och lite för att jag gillade carmello anthony för nåt år sen) men vet inte riktigt vad jag tycker om att Iverson spelar där nu. Har de blivit bättre av honom? K-mart måste ju kommit lite i skymundan? I Lakers lag tyckte jag att Pao tog på sig mycket ansvar och verkar ha kommit in i laget bra! Nu spekulerar jag lite vilt!! :D Kanske gör jag det för att slippa skriva på uppsatsen och kanske för att försöka imponera på dig ;)

 2. Oskar skrev den 21 april 2008, kl 15:05:
  avatar

  Jag höll också på att somna där ett tag, men matchen var verkligen underhållande. Det finns SÅ mycket att säga om Lakers och deras utveckling men jag vill inte att detta ska bli en nördig basketblogg. Fast det är väldigt gulligt när Josefin analyserar.

  Lakers har i alla fall inte sett så här bra ut sen Shaq lämnade laget och jag tror stenhårt på Celtics-Lakers i finalen. Det är dags att det blir en modern klassiker av den klassiska rivaliteten mellan lagen. Pao (som, precis som Josefin skrev, såg helt fantastisk ut i natt) mot Garnett. Kobe mot Allen. Jag kan inte vänta!

 3. Cia skrev den 23 april 2008, kl 8:53:
  avatar

  Kommer ni vara på gotland nånting nångång i början på sommaren så att man skulle kunna få hälsa på grodan innan den kommer fram?

 4. josefin skrev den 24 april 2008, kl 13:00:
  avatar

  Hm.. tänkte först att Cia också hade tittat och djupanalyserat basketen! Men så illa var det ju inte ;)

  Oskar och jag har inte synkat våra kalendrar riktigt än så vi vet inte hur det blir med sommaren. Om det skulle bli något Gotland för mig dock, så lär det bli i början av juni (fast troligen efter den 5:e då uppsatsen ska vara inlämnad)!

 5. Cia skrev den 24 april 2008, kl 22:00:
  avatar

  Hihi nja det blir inte så mkt sport för min del, om man inte kan räkna dataspel? Goldfishbowl är ju en hel del action! Jag tror även jag fått en jongleringskurs i födelsedagspresent, det är ju nästan lite sportigt =)

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...