Valborgsklipp

Skrivet av Josefin på onsdagen kl 17:54.

Nu är vi hemma båda två. Jag från klippning och Oskar från ett ganska snabbt besök i Stadsparken.. Själv är jag nöjd med mitt val att klippa av massa hår istället för att titta på fulla människor helt nykter. Öldoften låg tungt över staden ändå, bara den korta bit jag har till frisören, så jag fick nog ändå! Ja, jag vet att jag låter gammal o tråkig. Men just nu kvittar det! :)

Besöket hos frisören gick ungefär som vanligt – jag har inte varit där på jättelänge och vill därför klippa så mycket som möjligt. Hihi. Så här blev det i alla fall (jag kör med en titta bort-pose!):

jag

Nu ska vi fixa lite mer med maten till ikväll, potatisgratäng och gräddfilssåsen är klara, bara salladen som fattas. Och så ska vi göra våra spett också.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

4 kommentarer till “Valborgsklipp”

 1. Pia skrev den 30 april 2008, kl 18:41:
  avatar

  Oj vad du blev fin, du är jättesöt!

 2. josefin skrev den 30 april 2008, kl 23:21:
  avatar

  Tack mamma :)

 3. maggan skrev den 5 maj 2008, kl 12:47:
  avatar

  håller med, jättefin är du! har själv funderat på den där haklånga pagen, mycket snygg!

 4. josefin skrev den 5 maj 2008, kl 23:15:
  avatar

  tack tack. har inte riktigt vant mig vid att ha kortare hår än.. fast det gör man väl lagom till att det växt ut. :)

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...