Bebis i bilen

Skrivet av Josefin på onsdagen kl 21:33.

Gusten gillade att åka bil den första månaden. Vi har ju ingen egen bil, men de bilar vi åkte med honom i gillade han. Sen, efter första Gotlandstrippen så började han avsky bilen. Att sitta i babyskyddet gick bra men så fort bilen startade var det inte kul. Det var gråt och gny tills han somnade och det kunde ta från tio minuter till säkert en timme.  En billeksak från Lou gjorde bilresorna lite lättare, men det var ändå inte helt kul. Både jag och Oskar var på helspänn varje gång det var bildags. Men så kom julen och därmed en helt ny bilbarnstol (inte babyskydd längre ja) till Gusten från mormor och morfar.

Jag kom på att bilbarnstolsmärket kan liknas vid en ost-hund. Det är fortfarande bara jag som tycker det är kul.. för han har en Britax Hi-Way. Hihi. I alla fall – så kan vi berätta att bilresandet går mycket mycket bättre nu. Han sitter himla bra och motviljan mot bilar verkar nu vara borta! Skönt!

Så här bra såg det ut när vi åkte hem från bebissimmet i torsdags.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , , ,

Kommentarer

3 kommentarer till “Bebis i bilen”

 1. Cia skrev den 21 januari 2009, kl 22:10:
  avatar

  Nämen, skådar jag en giraff? Gusten verkar gilla sådana!

 2. josefin skrev den 21 januari 2009, kl 22:34:
  avatar

  Japp, giraffer är definitivt ett favvodjur :D

 3. Oskar skrev den 21 januari 2009, kl 22:52:
  avatar

  Ja, Giraffen Ming har varit med ända sedan starten. Ni kan ju fundera på varför han heter så… :)

  Men giraffen (och de andra djuren han fick av dig, Cia) har ju ännu inte fått något namn. Du kanske har något förslag?

  Du (tillsammans med Lou och Gusten) döpte ju nyckelpigan till Äpplet, och det namnet älskar vi.

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...