Bebisbio!

Skrivet av Oskar på måndagen kl 14:24.

Idag hände det för första gången – Gusten och hans pappa tittade på biofilm tillsammans! Gustens mamma invidge ju fenomenet bebisbio redan i december förra året, men idag var alltså första gången som hela familjen gick på bio tillsammans.

Vi tittade på den mycket omtalade Waltz with Bashir och det var verkligen en upplevelse. Skriver mer om själva filmen på film.nu-bloggen inom några dagar, men oj vad roligt det var att äntligen få gå på bio igen. Det var en ganska stor samling (för att vara bebisbio) föräldrar och bebisar som hade samlats i Kinos stora salong. Josefin var ju veteranen bland oss och tog det lugnt, medan jag väntade med spänning på hur mycket de skulle släcka ner, hur hög volym det skulle vara och hur alla bebisarna skulle agera. Gusten hade somnat på vägen till bion, så första 20-30 minuterna var det ingen direkt skillnad. Det var bara jag och Josi på bio, så som det alltid tidigare har varit. Men efter ett tag så hörde vi ett litet tillrop från vagnen, som stor parkerad nere vid sidan av filmduken, och jag gick ner och hämtade upp Gusten till oss. Han lekte ett tag i mitt knä men ville snart äta. Så han åt lite och vi tittade lugnt vidare på filmen och efter ett tag satt han och lekte i mitt knä igen. De andra bebiserna tittade tyst på filmen, eller sov i sina vagnar eller åt lite hos sina föräldrar. Jag var beredd på mycket mera liv, som sig bör med små barn, men det var faktiskt ovanligt lugnt för att vara en samling med nyckfulla små bebiscineaster.

Allt som allt var det extremt lyckat och något som jag snart vill göra om igen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , ,

Kommentarer

3 kommentarer till “Bebisbio!”

 1. Storebror skrev den 2 mars 2009, kl 21:15:
  avatar

  Så Gusten sover på bio? Det låter som han brås på far sin ;-)

 2. Oskar skrev den 2 mars 2009, kl 21:23:
  avatar

  Haha! Jag har väl bara somnat till Hamilton på bio, och det var ju för… 11 år sedan? Det är möjligen någon biofilm till som jag ”vilat ögonen” lite under, men jag kommer inte ihåg.

  Och det är ju den yttersta formen av filmkritik, anser jag. Lockar sömnen mer är det ingen bra film.

  Och numer när man inte ser fler än en film på en kväll brukar jag hålla mig vaken. Under Moviebox-åren, då det alltid var två filmer som gällde, så var det lite tuffare just under den andra filmen.

 3. maria skrev den 3 mars 2009, kl 0:22:
  avatar

  wow, det var ett intressant val som bebisbio! kul!

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...