Skrattet från spjälsängen

Skrivet av Oskar på fredagen kl 22:24.

Spjälsängen har blivit en ny favoritlekplats! Eller i alla fall i första hand från pappas sida, då det är lite lättare att ha koll på Gusten och samtidigt arbeta/plugga vid datorn, när man annars har en så mobil liten kille. Och Gusten gillar det också så klart! Och oftast är han alldeles för glad och söt för att låta bli att leka med där i sängen. Så det blir inte mycket tid som han är där ensam. Men just när man behöver de där extra minuterna för att färdigställa något är det perfekt att ha honom bakom ryggen i en inhägnad miljö. Men missförstå oss rätt, vi har inte för vana att begränsa våran son till sådana platser, där han inte kan röra sig särskilt mycket. :)

Och vem har sagt att man inte kan busa och ha kul bakom galler?

Get the Flash Player to see this content.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , , , ,

Kommentarer

4 kommentarer till “Skrattet från spjälsängen”

 1. Storebror skrev den 4 april 2009, kl 13:08:
  avatar

  Han verkar i alla fall skapligt lättroad :-)

 2. Oskar skrev den 4 april 2009, kl 15:32:
  avatar

  Lättroad? Hmpf! Det är ju världens roligaste pappa som underhåller! Jag har äntligen hittat min publik. :)

 3. maria skrev den 4 april 2009, kl 18:43:
  avatar

  det här tyckte jag och åke var jätteroligt! nu har vi sett filmen tre gånger :-)

 4. Anneli, farmor skrev den 5 april 2009, kl 12:47:
  avatar

  Vilken underbar film på en underbar unge med ett underbart skratt. Man ska vara på väldigt dåligt humör för att inta bli glad av den.

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...