Vi väntar..

Skrivet av Josefin på måndagen kl 16:15.

Efter bad, lite motvilligt grötätande och en promenad så kom vi till förskolan vi skulle titta på för dagen. Precis när vi kommit in så kräks G. Inte nåt sött litet bebis-kräk utan ett riktigt jättekräk över sin jacka och mig. Urk! Jag fick kräk på jackan, väskan, tröjan. Suck. Sen gick vi hem och G somnade sött i sin vagn.

Hemma fortsatte sötisen att sova på balkongen ett tag. Sen blev det matning innan mammalunchen. Men Gusten var inte alls hungrig men åt lite av ”huvudrätten” och sen lite yoghurt till efterrätt. Han rapade en del  och vi trodde att han kanske äntligen fått upp nåt som suttit snett. Sen höll han på att somna på vägen till mammalunchen.

När vi tar upp honom ur vagnen har han kräkts lite i vagnen. Och vi får byta kläder på honom direkt. Sen hinner jag äta lite medan Oskar håller i Gusten för han är lite ledsen. Och sen byter vi av så jag tröstar lilla G och innan Oskar hinner inte ens börja äta innan jag har blivit nerkräkt för andra gången… hela min tröja och hela hans body. Som tur är hade jag ett linne under och vi  fick låna en body till Gusten. Vi blir oroliga och alla andra också! Tänk om det är något smittsamt? Magsjuka? Vi halvt rusar iväg därifrån – det sista man vill är ju smitta de andra bebbarna.

På väg hem köper vi majsvälling på inrådan av de andra att det är snällare mot magen. Gusten verkar trött och lite slö  på vägen hem vilket kändes oroande. Väl hemma får han majsvällling och vatten och blir snabbt pigg igen. Sen får han mellis och äter fint och är glad!  Sen följer massa krypande och undersökande och när han blev trött fick han mer majsvälling som han slukade – och här är vi nu – G sover och snarkar på min arm.

Lite oroliga är vi fortfarande.. men allt man kan göra är att vänta och se. Förhoppningsvis är han sitt vanliga jag när han vaknar igen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , ,

Kommentarer

1 kommentar till “Vi väntar..”

 1. Pia skrev den 27 april 2009, kl 16:53:
  avatar

  Stackars lille G, hoppas han blir snabbt bra igen! Stackars dig som blev nerkräkt också,

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...