Grattis pappa/farfar/svärfar!

Skrivet av Josefin & Oskar på måndagen kl 10:26.
{ Kommentera

Grattiskort by you.

Idag fyller alltså Oskars pappa 60 år! Stort grattis! Vi vaknade upp på ett hotellrum i Hässleholm och smet snabbt två våningar till Oskars föräldrars rum. Där sjöng vi för pappa Sylve och delade ut lite presenter på sängen.

Morgonfirande by you.

Vår familj har samlat åsikter om Sylve där nära och kära skulle avsluta meningen ”Sylve är…”. Detta ska sen tryckas som en citatbok som han kan spara. Så nu på morgonen fick han en tavla av oss, där vi har plockat ut citaten och gjort dem till ett ordmoln, men hjälp av den fantastiska tjänsten Wordle. De ord som förekommer flera gången blir större i molnet och det är verkligen ingen slump att ”världens bästa Sylve” blir så stort.

Tavlan by you.

Klicka här för en mycket större bild av tavlan.

Citatboken by you.

En utkast av hur citatboken kommer att se ut i tryck, med Oskars ord om sin pappa.

Nu har vi njutit av en lång hotellfrukost och håller på att packa ihop för att åka vidare. Återkommer längre fram om vart vi hamnar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , , ,

Kommentarer

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...