Alla utom mamma

Skrivet av Oskar på lördagen kl 23:13.

Vi är väldigt glada över att Gusten nästan direkt förstod sin systers namn och att han äntligen lärt sig vad han själv heter. Inte ”Du” som det var ett tag eller att bara peka på sig själv när vi frågade. Framsteg alltså. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , , , ,

Kommentarer

2 kommentarer till “Alla utom mamma”

 1. Anneli skrev den 13 juni 2010, kl 12:53:
  avatar

  Vad det låter gulligt när han säger Gusten. Då smälter farmors hjärta.

 2. Pia skrev den 15 juni 2010, kl 23:15:
  avatar

  Nu har jag tittat på den säkert 10 gånger ikväll och jag instämmer med Anneli, han bara låter så fruktansvärt gullig att man skulle kunna höra det hur många gånger som helst! Mitt hjärta har också smält!

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...