Julie – 7 veckor

Skrivet av Josefin på fredagen kl 23:27.

Igår blev vår lilla tjej sju veckor gammal! Ojoj! Snart två månader alltså. Och precis som med Gusten så känns det som om hon varit med längre än så. Hon är fortfarande så snäll, sover mycket, äter bra och är allmänt nöjd för det mesta. Gasig som bara den är hon fortfarande dock – så nu har vi börjat ge lite magknipsmassage – dock är vi inte så förtjusta i doften den ger när hon pruttar för fullt när man trycker upp knäna mot magen ;) Men hellre ute än inne då hon ligger och kämpar så det får vi ta :)

Igår var vi på vårt första besök på BVC i Visby och Julie vägde in på finfina 5365 g och var hela 59 cm lång. Mycket större än förra gången alltså! Och allt gick uppåt och verkade bra! Underbart! Det var även här vi fick tips om magknipsmassagen. Vi fick en sköterska som verkade bra, även om ingen nog är lika bra som vår i Lund.. men det är nog svårt – där hade vi ju toppentur!

Och något som kollades på BVC var om svarsleendet kommit.. och det testades faktiskt också. Och jomenvisst log vår flicka åt sköterskan! Woho! Här kommer lite bilder på leenden som vi lyckades fånga även på film med systemkameran idag (annars har det bara fångats av mobilkameran). Enjoy!

Julie glad

Ler åt pappa

Julie glad

Mer leenden åt pappa

Julie glad

Och ett åt mamma också!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , , , , , , ,

Kommentarer

2 kommentarer till “Julie – 7 veckor”

 1. Pia skrev den 24 juli 2010, kl 0:05:
  avatar

  stora damen redan och så himla söt hon är! Verkligen jättefina bilder och så fint leende! Puss på dig Julie!

 2. Sofia skrev den 25 juli 2010, kl 19:19:
  avatar

  Hon är så himla söt! mysigt med bebisgos!

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...