Grattis mamma/mormor/svärmor!

Skrivet av Oskar på torsdagen kl 19:24.

Idag är det mommos födelsedag! Något vi uppmärksammade redan igår för våra två småttingar – Gusten började genast öva på att säga ”fylla år” och ”grattischhh”. Vi försökte även öva på hur gammal mormor blir.. men Gusten försökte göra henne 5 år äldre än vad hon är.. så vi slutade öva på det ganska snabbt ;)

Imorse fick mormor höra på Gustens grattiscch och han var jätteglad över att få prata med mormor och morfar, även om det bara var över datorn. Men imorgon kommer de och hälsar på! Jippi! :)

Julie hade ganska dålig tajming då hon valde att bajsa (något hon gör varannan till var tredje dag..) precis när vi skulle ringa mommo… men Oskar bytte snabbt och lätt så hon kunde vara med och gratta hon också!

grattis mormor!

Grattis från oss alla!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , , , ,

Kommentarer

4 kommentarer till “Grattis mamma/mormor/svärmor!”

 1. maria skrev den 29 juli 2010, kl 19:35:
  avatar

  vilken tur att det finns datorer att skicka hälsningar över när nära och kära bor långt bort och fyller år!

  gud så söt julie är i sina små kreationer! fina kläder har hon hela tiden :-)

 2. Pia skrev den 29 juli 2010, kl 22:35:
  avatar

  Vilka små underbara sötnosar de är! Som mormor ifråga kan jag bara säga att jag är stolt och rörd över att ha så fina barnbarn (även om Gusten försöker göra mig äldre än vad jag är….). Kan bara säga att jag älskar er också!!!!

 3. Cia skrev den 30 juli 2010, kl 10:23:
  avatar

  Vilken supertjusig klänning Julie har!

 4. Maria Pia skrev den 31 juli 2010, kl 14:44:
  avatar

  Underbart söt klänning Julie har!! =) Längtar så efter att få träffa henne o er andra 3!
  Kraam <3

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...