Julie är tre månader!

Skrivet av Josefin & Oskar på fredagen kl 14:01.

Idag fyller vår underbara Julie 3 månader. Och hon är verkligen underbar fortfarande. Igår fick hon sina första vaccinationssprutor och var lite gnälligare än vanligt – men fortfarande är hon lugn och nöjd mest hela tiden. Samtidigt som hon fick sprutorna vägdes och mättes hon. 64,5 cm lång och 6 280 g tung. Alldeles perfekt! Och större blir hon.. hade växt 5 cm senaste månaden och gått upp 580 g. Härligt med bra tillväxt! :D

Idag greppade hon tag om en leksak! Hon har också börjat vända sig på sida  också och försöker komma runt. Några gånger har hon lyckats komma runt också, men då har det varit lite lutning där hon legat (i sängen/på en tjockare filt). Och barbapappavagnmobilen (vilket långt ord!) skrattas det en hel del åt. Aaaguuuurr är hennes favvoljud just nu också, hörs ganska så ofta! :)

I gymmet

Julie i gymmet iklädd nya nameit-klänningen och polarnstrumpbyxor i pippistil :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , , , , , ,

Kommentarer

1 kommentar till “Julie är tre månader!”

 1. Pia skrev den 3 september 2010, kl 14:33:
  avatar

  Grattis älskade lilla Julie!

  Så himla fin är och vilken stor tjej hon är. Och en riktig liten modedocka är hon också!

  Puss och kram Julie!

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...