Landet

Skrivet av Josefin på torsdagen kl 12:08.

Vi tillbringade söndagen på landet! Vi blev bjudna på söndagsstek och spelade gotlandsspelet. Så härligt! Som Oskar påpekade med just söndagssteken men som jag nog kände låg över hela besöket var känslan av att vara hemma hos sina far/morföräldrar även för oss. Just det här lugna sköna och att vara på landet. Vi hade med oss kameran och det blev mycket klickande. Julie hade en speciell dag också eftersom hon fick åka framåt i babybjörnen för första gången – något som ”såklart” var mycket mer intressant än att åka inåt…

Kul kille

Fredrik, Gusten och Sylve

Snyggoskar vid lunchen

Julie hittade en sedel

Gotlandsspelsdags!

Pappa påselad

Lite nervöst bäst att suga frenetiskt på nappen

Hellu

Oskars familj - mig

Familj - G

Sylve hittade en stenhög

IMG_7371

Pappa, Julie, mamma

Skratt i sele

Sötaste Julie

En avslutande cykeltur

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , , , , , ,

Kommentarer

3 kommentarer till “Landet”

 1. Hanna skrev den 9 september 2010, kl 13:35:
  avatar

  Fantastiska bilder!!!

  Kram!

 2. Anneli skrev den 9 september 2010, kl 18:03:
  avatar

  En fantastisk dag som gav fantastiska bilder.

 3. Pia skrev den 10 september 2010, kl 19:25:
  avatar

  Ser härligt ut!

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...